Gyakran Ismételt Kérdések

Nem, sajnos kör alakú szőnyeget nem árulunk és nem is tudunk készíttetni.

Nem, a szőnyegek méretét rojtok nélkül adjuk meg, tehát vásárláskor és egyedi méretre rendelt szőnyeg hosszúságának megadásánál, kérjük kb. 10-20 cm-rel rövidebb mérettel számoljon, hogy a rojtok is elférjenek.

Igen. Ha nem szeretné, hogy csúszkáljon a szőnyeg, akkor javasoljuk, hogy tegyen alá egy vékony csúszásgátló gumit, melyből többfélét is lehet kapni az üzletekben, így biztosan nem fog elmozdulni ha rálép.

Igen, a szőnyegeink erősre és sűrűre vannak szőve, ezért mindegyik fajta (bolyhos, vászon, pamut, fonal, póló, hagyományos, memory) szőnyeget 40 °C-on nyugodtan kimoshatja a mosógépben is. A gyapjúfilc szőnyegeket 30 °C-on ajánljuk mosni.

A belógást, megnyúlást, szálszakadást elkerülendő, vagy nagyon sűrűn (5-10 centiméterenként) kis kampókra, szögekre akasztva, vagy fogassa a szőnyeg szélét két vékony léc közé és úgy, a léceknél fogva rögzítse a falra.

A vászon és a pamut szőnyegeinket ajánljuk mert azok a legvékonyabbak (kb. 2-4 mm).

Természetesen. Vannak olyan szőnyegek, amelyekben többféle minta is megtalálható, de alább mutatunk példát mindegyikre.

Egyszínű:

Az első két képen teljesen egyszínű, homogén szőnyegek láthatóak. A harmadik szőnyeg anyaga ugyan több színből tevődik össze, de az összhatása miatt mégis az egyszínűek közé soroljuk.

     


Csíkos:Igen, az új, bolyhos szőnyegek többsége egy kicsit szöszölhet, de 1-2 mosás után ez teljesen megszűnik. Azt javasoljuk, hogy az első néhány alkalommal nagypárna huzatba téve mossa ki a szőnyeget, így az abból esetlegesen kihulló szálakat a huzat összegyűjti, és nem tömíti el a mosógép szűrőjét. Ha érzékeny erre, akkor inkább a pamut vagy vászon szőnyegeket ajánljuk Önnek.

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)