Egyedi megrendelés

 

Számunkra a Vásárlóink elégedettsége a cél, ezért szeretnénk lehetőséget biztosítani Önnek, hogy egyedi elképzeléseit is megvalósíthassa. Egyedi megrendelés igényét a "Kapcsolat" oldalon, a "Kapcsolati űrlap" kitöltésével és beküldésével tudja számunkra elküldeni.

 

Mivel az egyedi méretre, mintával, színvilággal készült szőnyegek elkészítésével a gyártóinknak lényegesen több munkája van, ezért egyedi megrendelés esetén gyártótól függően +30 – 50% felárat számítunk fel. A gyártás megkezdéséhez a felárat mint előleget, előre utalás formájában elkérjük. Pontos összeget csak a gyártóinkkal történt egyeztetés után tudunk mondani, ehhez kérje árajánlatunkat.

 

Egyedi rendelés esetén az alábbi adatokra van szükségünk a szőnyeg(ek) elkészítéséhez:

- anyag (bolyhos, vászon, pamut, stb.),

- darabszám,

- méretek, ebben a sorrendben: szélesség, hosszúság,

- minta,

- színvilág.

 

Abban az esetben, ha már meglévő rongyszőnyeg alapján szeretne rendelni, kérjük vegye figyelembe, hogy mivel szőnyegeink egyedi darabok, nagy valószínűséggel csak hasonló szőnyeget fogunk tudni készíttetni, a rendelkezésre álló alapanyagok és színek figyelembevételével. Amennyiben egyszerre több darabot rendel, azok természetesen egyformák lesznek. A gyártás megkezdése előtt, a színek egyeztetése céljából, igény szerint képet/képeket tudunk küldeni a felhasznált anyagokról. Több darabos megrendelés esetén, fényképet küldünk az első elkészült darabról, és miután elkészültek a szőnyegek, fényképeket küldünk a többiről is. Egyedi megrendelés esetén, a jelentős plusz költségek és az egyedi méretek miatt, nem áll módunkban visszavásárolni a már elfogadott és postázott szőnyegeket. A rongyszőnyegek jelenleg csak bolyhos, vászon és pamut anyagból, gyártótól függően maximum 160 – 200 cm szélességig és "bármekkora" hosszúságban rendelhetőek. Mivel a szőnyegek nem géppel hanem kézzel készülnek, ezért a szélesség és a hosszúság néhány cm-rel eltérhet a megrendelthez képest. A megrendelések teljesítési ideje, a rendelkezésünkre álló alapanyagoktól és színektől nagyban függ. Mi arra törekszünk, hogy az Ön megrendelését mihamarabb teljesítsük.

Szeretettel várjuk érdeklődését. :)

 

Elérhetőségeink:

Krisztinusz Henrietta

30/343-7524

info@minosegirongyszonyeg.com